x

*Zomerdeal* Nokia T20 Tablet || Nieuw Gesealed

Populaire specificaties

Besturingssysteem: Google Android 11.0

Resolutie: 2000x1200

Schermdiagonaal: 10,4"

Opslagcapaciteit: 64GB

Werkgeheugen: 4GB

1 Jaar garantie

€ 159,99

Omschrijving

Werk, leer en speel met een tablet die langer meegaat!
De Nokia T20 maakt indruk met zijn robuuste kwaliteit, lange batterijduur, haarscherp 2K-beeldscherm en het geweldige design.

Meer tijd voor dingen waar je van houdt!
Een lange batterijduur is tegenwoordig essentieel. Daarom biedt de Nokia T20 genoeg kracht voor tot wel 6 uur online vergaderen, 6 uur films of 10 uur internetten. En dankzij kortere laadtijden kunt u nog sneller terug naar uw taken. Of het nu gaat om een ​​telefonische vergadering of een natuurkundeles - het ligt in jouw handen.

Omringd door geluid!
Tijdens vergaderingen vang je elk detail en aan het eind van de dag kun je je favoriete films van dichtbij meemaken - met het adembenemende geluid dat je verdient. Stereoluidsprekers met OZO-weergave garanderen een meeslepende luisterervaring - waar je ook bent.

Google Kids Space
Google Kids Space is ontworpen om de nieuwsgierigheid en creativiteit van uw kind te stimuleren en hen te inspireren om hun interesses te ontdekken via aanbevolen apps en video's. Google Kids Space is ontworpen met het oog op kinderen en is gekoppeld aan het Google-account van uw kind, dat u als ouder kunt beheren met Family Link Parental Controls.

In de doos:

  • Nokia T20 64GB Wi-Fi 
  • 10 W Adapter
  • Oplaadkabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Assen.

Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401DR Assen

Telefoon: 0592-820990 

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop