x

Philips Action Fit Airborn | Nieuw in doos

€ 29,99

Omschrijving

Tijdens het sporten genieten van jouw favoriete motivatie-muziek? Dat wordt een eitje met de Philips SHQ6300OR. Richt je compleet op je workout terwijl de koptelefoon zich bezig houdt met jou voorzien van je tunes. Je kunt via bluetooth verbinding maken met je smartphone, maar je kunt ook de stekker gebruiken om als traditionele koptelefoon te gebruiken. Het bereik van bluetooth is 15 meter en de kabel is 1.2 meter lang. Dus je hebt redelijk wat bewegingsvrijheid. Door de speciale vorm en zijn lichte gewicht, blijft de koptelefoon knus op je hoofd zitten terwijl jij actief bezig bent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Assen.

Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401DR Assen

Telefoon: 0592 - 202 885

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop