x

Nintendo DS Yoshi's Island

€17,99

Omschrijving

eer terug naar Yoshi's Island voor een origineel avontuur in de geest van de klassieke Super Nintendo. Yoshi kan niet alleen samenwerken met Baby Mario en Baby Luigi, maar ook met babyversies van Peach, Donkey Kong, Wario en zelfs Bowser. Bovendien kan Yoshi in een helikopter, tank of onderzeeër veranderen!

Doorkruis uitgestrekte werelden door de unieke vaardigheden van elke baby te gebruiken. Van Baby Mario's sprinttechniek tot Baby Donkey Kongs zwaaivaardigheid tot Baby Bowsers vurige adem. Stop de plannen van de kwade Kamek.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Assen.

Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401DR Assen

Telefoon: 0592-820990 

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop