x

Kodak Pixpro FZ152

€79,99

Omschrijving

De Kodak PixPro FZ152 in de kleur zwart is een betaalbare camera met alle functies die u zoekt. U zult versteld staan waartoe een klein apparaat als de FZ152 in staat is. Met Optical Image Stabilization en een oplaadbare lithium-ion accu is dit de ideale camera voor elke reis. De camera beschikt over 16 megapixels. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw foto's, u kunt ze later nog wijzigen met behoud van de helderheid. Met de FZ152 kan heel veel worden ingezoomd. Met 15x optische zoom voelt u zich als een professionele fotograaf. De 24 mm groothoeklens van de FZ152 biedt u een ruim frame om mee te werken. Dus of u nu de skyline wilt vastleggen of uw hele familie wilt samenvoegen tot één foto, het kan allemaal.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Assen.

Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401DR Assen

Telefoon: 0592-820990 

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop