x

HDMI Kabel 2.0 M High Speed

€ 14,99

Aantal:

Omschrijving

Garantie:3 maanden 

Bij Used Products Assen geven we op elk product werkingsgarantie dat houdt in dat u kan verwachten dat als u iets bij ons koopt dat het werkt, mocht het niet werken heeft u recht op reparatie, vervangen of indien niet mogelijk geld terug.

Onze prijs €14.99

VERZENDEN:

Verzendkosten pakketten: €6.95 Brievenbuspakket: €3.95

Besteld voor 16:00, dezelfde dag verzonden

We verzenden aangetekend, en verzekerd, U ontvangt een Track & Trace code.

INRUILEN:

Inruilen van diverse goederen is mogelijk bij dit product. Neem hiervoor contact op per mail. Bellen mag natuurlijk ook.

INKOPEN:

Heeft u een vergelijkbaar product als dit en wilt u dit verkopen aan ons? Neem ook hiervoor contact op per mail of telefoon.

Voor vragen:

Mail: [email protected]

Whatsapp: 0644777505 

Bellen: 0592 820 990

BETALING MOGELIJKHEDEN:

- Pinnen in winkel

- Contant in winkel

- Overboeking per bank

- IDEAL in webshop

 

 

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

ADRES:

Ceresstraat 12, 9401DR Assen

 VEILIG ONLINE KOPEN. LET OP!

Used Products bestaat al ruim 23 jaar en heeft ruim 50 winkels in Nederland. Door de unieke koppeling tussen ons eigen systeem en het systeem van de politie (DOR: digitaal opkopers register) kunnen wij u de veiligste en eerlijkste vorm van 2e hands goederen aanbieden. Al onze producten zijn uitgebreid getest alvorens ze worden ingekocht door ons goed opgeleide en professionele personeel. Hierdoor kunnen wij u een 100% werkend product garanderen. Uw voordeel is talloze euro’s korting op de nieuwprijs en geen risico dat u een defect of gestolen product aanschaft. Wij staan hier immers garant voor.

 

 

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Assen.

Used Products Assen
Ceresstraat 12
9401DR Assen

Telefoon: 0592 - 202 885

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop